O nas

Pracujemy z ludźmi i wśród ludzi. Widzimy, jak młodzieńczy „spontan” przekształca się w mniej lub bardziej usystematyzowany pomysł na życie. Kiedy rysują się konieczności wytyczania sobie celów w życiu i potrzeby elastycznego ich korygowania lub nawet zmiana na całkiem inne, bo okoliczności nas do tego zmuszają, na ogół nie jest to proste.

Nam też nie przyszło łatwo. Mimo, że myśl o powołaniu Fundacji pomagającej ludziom w procesie zmiany dojrzewała w nas od dawna, nie mogła, w natłoku codziennych obowiązków, przekuć się w czyn. TERAZ powzięta wiele miesięcy temu decyzja, wchodzi w życie i oto jesteśmy, otwarci na wszelkie problemy związane z chęcią (a może z trudnością) przemeblowania swego życia. My, to znaczy założyciele i zespół Fundacji TERAZ. Osoby, których całe życie jest praktykowaniem zmiany. Mamy różne wykształcenie, odmienne doświadczenia, ale łączy nas profesjonalizm i głęboka wola oraz wiara, że warto wspierać innych w ZMIANIE. Bo zmiana jest szansą.

TERAZ chce zostać przewodnikiem na szlaku zmian. Nawet najdłuższy marsz zaczyna się przecież od pierwszego kroku. Skoro podjąłeś decyzję o korekcji losu, a może o całkowitej rewolucji, zrobiłeś właśnie pierwszy krok. Co zrobić, by uczynić krok drugi, trzeci i kolejne? Pomożemy Ci wytyczyć trasę, podzielić ją na etapy, przetrzemy wraz z Tobą szlak do mety, którą jest zaplanowana zmiana. Będziemy Cię wpierać, byś nie zboczył z obranej drogi. Jak życzliwy adiutant lub trener, który zawsze wyciąga pomocną dłoń.

Nie czujesz się całkiem gotowy? Potrzebny trening lub rozgrzewka? O tym też pomyśleliśmy. Odwiedź nas, by się o tym przekonać.

Fundacja TERAZ

czyli: